10, Let´s leave it just like this, Right after all is said and done

Skriver på mitt Pyskologi arbete som helst ska vara klart ikväll, det ska lämnas in på lektionen i morgon. I morgon går jag även på sommarlov, mentalt. Vi är lediga torsdag, fredag, lördag, söndag och måndag. Sen är det 4 skoldagar kvar innan det rikitga sommarlovet börjar. Då sommarjobbar jag, åker till Göteborg för musik, får besök av släktingar, åker till Makedonien och till Italien. fint.

9, Du säger; har du tändstickor? Ja tillräckligt om du vill bränna ner Stockholm

Fick en ny vän för snart en vecka sen, från att ha sett ut som om det skulle bli en blåsa först blev det senare bara formen av ett sugmärke. I måndags började jag ömsa skinn, därefter har jag smörjt in det varje morgon och kväll. Nu har det dock blivit en skorpa och jag får anstränga mig för att inte pilla. Ja, jag pratar om mega brännmärket på min hals.

Igår var jag i Stockholm på klassresa, vi besökte Nationalmuseet, Hallwylska palatset och gick på Stockholms stadsteater. Fin dag.

8, Linköpings abiturientbal



7, Det är verkligen ingen vidare mening med att uppleva intressanta saker som översvämningar, om man inte får vara två om dem. Det är bra mycket trevligare att vara två

Bra besked från Östgötapendeln kom idag, de bidrar min PA-grupp med dygnsbiljetter för våra resor och är intresserade av vår kommande slutprodukt.

6, So let the people talk, it's Monday morning walk, right past the fabulous mess we're in

Lever stundvis på rostatbröd och muffins och stundvis på redig husmankost! Men mest av allt lever jag på lycka och stress. Tvingar mig själv att lära mig ta det lungt. Skjuter oftast upp skolarbeten eftersom det finns andra saker jag mycket hellre gör. Känns för det mesta bra ändå.

5, Da da dam, da da dam

♥ ♥

4,

trivs extremt bra i min egensydda 100% bomullskjol.

3, D'oh

Känns bra att jag stängde av mobilen. Känns ännu bättre att jag tydligen inte kunde min sim-kod. Känns ännu bättre än så att jag inte är säker på att jag har simkoden sparad någon stans. smart tjej!

2

Loggade in på Spotify mest av vana, möttes av en glad överraskning har två timmar till att lyssna på.

1

nu ska jag lyssna slut på mina 15 minuter jag har kvar av Spotify den här månaden och sen plugga. för en gångs skull.

RSS 2.0