232, odrägligheter

är odräglig i Berlin, kl 7:47 och tänker 
tänker tänker tänker tänker att en får vara det i Berlin med Cecilia! Ja det får en :)natt/morgonmat, en två dagar gammal hamburgare från Burger King!

231, Duka din veranda till fest för en långväga gäst, I landet lagom är bäst, Vi skålar för en midsommar till, färsk potatis och sill som om tiden stått still

 

230,

Startar upp projekt "färga lillebrors hår" och kommer att bli imponerad bara över faktumet om han kan kamma ut lockarna eller inte. Återstår att se. Försöker även övertala honom till att låta mig klippa av honom de slita topparna, det går det inte lika bra med!
 
Har idag hämtat ut fina kjolen från Top Shop som kunde ha varit lite större en vad den är. Får se hur jag gör, om den imorgon får följa med mig till Berlin eller om jag skickar tillbaka den och får den i en större storlek som istället lär vara för stor för mig. Imorgon åker jag som redan skrivet alltså till Berlin. Där ska jag umgås med finisarna Cecilia och Matilda. Vi ska fira midsommar, kolla på PRIDE-paraden och dricka öl. Är även taggad på att svettas sönder i en storstad i andra kläder en min blåa piketröja. Fint!

229, The cops are on their way and I haven't got a license but I got a lot to say, Don't give up on your dreams, boy!

Av alla dagar som redan gått sedan jag började som städerska efter förra sommaren i Helsfinfors har jag nu bara 22 arbetsdagar kvar. Under hösten var det olika skolor&dagis och affärer, områden jag inte hittar i, tidigar mornar och söta barn. Under våren har det varit min egna högstadieskola, det har varit lärarna jag själv både skrattat och bråkat med, det har varit snuskiga toaletter och trevliga elever. Det har varit ett jobb och ett bra år! 
Jag vet nu, tio månader senare, hur en toalett städas. Att en toalett bara ska ta tre minuter och att en inte får använda sig av WC-rent varje dag eftersom toaletten då kalkar igen. Men jag vet mycket mer en så, jag har lärt mig mycket mer en om vad städning är och hur det utförs korrekt. Jag har mött människor, med olika bakgrunder och olika drömmar. Framför allt har jag mött människor på områdena jag städat och hur olika de beter sig mot städare. Jag har blivit kallad looser, jag har varit uppskattad och i fredags fick vi biobiljetter av skolans rektor som tack. 
Och precis som inom de flesta andra yrken, har en detta jobb av olika anlednignar. Och jag kommer aldrig någonsin ifrågasätta varför en jobbar som städare och om jag gjorde det tidigare kommer jag aldrig någonsin efter detta år tycka att städjobbet är dåligt, för det är det inte. Det är bara inte rätt jobb för mig. 

228, Hoy pare,

Vet inte om jag egentligen tycker låten är bra, men den gör mig löjligt glad! 

227, abiturientbal

Hade helst velat dansat jag också, fick istället sitta på läktaren med gåshud. Anna var jättevacker och jätteduktig. Fina vän ♥

226, kulturmöten

Funderar, tillsammans med Josefina som också ska åka till Filippinerna, på hur Filippinska folkdräkter (om de har några) ser ut och hur tradionell musik låter och kommer på att det i garderoben här hemma hänger en Östgötadräkt. Nej, jag kommer inte ta med mig den, men den är fin och jag kan alltid visa bilder under hösten. Annars skriver jag personligt brev att skicka till de som ska ta emot mig - om vem jag är och vad jag har för förväntningar och önskemål och äter cokladbollar. Fint med ledighet. 

225, Ung I Den Världsvida Kyrkan

Youth is like diamonds in the sun, and diamonds are forever♥

RSS 2.0