50, glasögonorm

Eftersom att det för mig inte är ett alternativ att använda mina gamla glasögon, så får jag gå utan i morogn och bli yr. Hoppas att vi inte bara ska se på film på någon av lektionerna. Hoppas det är enkelt för optikern att sätta tillbaka min båge som har lossnat så att jag inte behöver gå utan glasögon allt för länge. Trivs trots allt väldigt bra som glasögonorm.

49, alla vill till himmelen men ingen vill dö

Fick tillslut ihop ett svenska tal jag blev nöjd med. Jag talade bland annat om skötsel av tänderna och en av Timbuktus låtar, alla vill till himmelen men ingen vill dö. Tror det gick hem hos Christina :)) Även passande med tanke på hur jag inleder helgen, om två timmar går pendeltåget mot Norrköping med Sara, Linda och Joel där vi ska se Timbuktu.

48,

Skriver svenska tal. Det går sakta men säkert framåt, 70 ord på en timme.

47,

Känslan som uppstod när jag redan för några månader insåg att jag har en fin nästan oanvänd klänning jag kan använda på studenten. Känslan som idag uppstod när fick reda på att en klasskompis har tänkt exakt samma tanke om en exakt likadan klänning, typiskt.
Även om vi inte kommer vara helt ensamma om just den klänningen längre kommer vi att vara väldigt fina :))

46, Prag, Tjeckien


Vi hann även spendera sex timmar i Prag eftersom det inte lockade att sitta på flygplatsen i tolv timmar. Fin stad :)

45, I feel sLOVEnia


Inget fel på Sverige, tycker dock det var lite mer rörelse i Slovenien. Det var inte lika många måsten. Det var ingen skola att gå till, inga läxor jag behövde göra. Har lärt känna underbara människor samt upplevt ett fantastiskt land.

44, En silverfärgad bil, vi sitter i samma bil.

Förstår varför människor tycker det är kul att köra bil,
förstår varför så många tar körkort

43, Vespa

Min Vespa väska hittade sin förebild i Prag. 

Har haft det så obeskrivligt bra i Slovenien att det nog inte ens finns ord för det. Det kommer i alla fall komma upp bilder senare, när huvudet inte längre värker av trötthet. Slovenien delar i alla fall förstaplatsen av att vara ett av mina favoritländer tillsammans med Makedonien. Prag, Tjeckien var fint det med.

42, Jag såg i tidningen att nu finns det en chans, för mig att åka billigt utomlands

Åker på en EU finansierad resa till Slovenien i morgon. Där vår grupp på 10 ungdomar från Sverige ska träffa ungdomara från Slovenien vi tidigare under hösten täffade. Vi ska prata om hur demokratin fungerar i de olika länderna samt utbyta kultur. Vi ska även turista runt i landet en hel del. Ska alltså ägna resten av kvällen åt att packa.

RSS 2.0