41, CONGRATULATION

Marshmallow fyller 19, grattis!

40,


Fick mig en ny vän när jag var ute och provade nya kameran. Katten utan halsband ville inte alls vara med på bild, men jag tyckte inte lika dant.

39, Att min första instinkt var korrekt Nu vill jag uttrycka det i klartext Du är helt klart unik och speciell Universum är vigt åt dig själv

Hola amigos! ¿Qué estás haciendo? 
38, arton

Allt jag visste var att jag skulle på middag hos Madde där även Oscar skulle infinna sig. Blev en glad överraskning (och nu när chocken och lyckan har börjat lägga sig kan jag erkänna att jag blev väldigt förvånad) när jättefina vänner hoppade fram bakom Maddes och Oscar säng. Eftersom jag tycker om att tacka samt namn slår jag två flugor i en smäll och skriver tack till Amy, Frida, Hanna, Lin, Madeleine, Maria, Oscar och Viktoria. 
I morgon, just det, jag menar idag fyller jag 18!! släkten ska komma för att fira mig samt slutar dagen med en hel del andra kompisar på Karateklubben där vi ska dansa till SMK.

37, Där har vi nog mycket att lära av guldfisken. Den vet ingenting om framtiden. Undra inte och oroas inte.

Bra vecka att fylla år i, vecka 42, i alla fall i år. Kan inte säga att jag direkt har något att klaga på, inget alls faktiskt. Skolan fylls av olika föreläsningar och inställda lektioner, de ger ut gratis hockey biljett och vi ska se på teater. Jag har klippt håret och i morgon kommer Lin hem. På lördag fyller jag 18 och om exakt två veckort åker jag till Slovenien. Är ganska nöjd, är väldigt nöjd.

36,

Skulle vilja vara lika cool som morfar när mormoner kommer och plingar på. Skulle med bara vilja säga nej och stänga igen dörren framför näsan på dem. Jag står i stället och lyssnar med fånigt ansiktsuttryck tills de frågar om jag är intresserad och jag då får chansen att säga tack, men nej det är inget för mig.

35,

apa

34, kanelbullensdag

Har bara ett ord att säga, GOTT!

33,

The power to be strong
and the wisdom to be wise
all these things will
come to you in time

32, living on the edge

När jag och Matilda sprang över järnvägsspåren i Linghem, när Ida planka (planking) på bilväg & när Johanna plockade ner Veronica Maggio affisch. Living on the edge!

RSS 2.0