75, tack, verkligen tack!

Stort tack till min nya favoritmänniska som i eftermiddags fick för sig att den hade rätt att stjäla min plånbok. Tack, från det innersta av mitt hjärta, tack som fan. I och för sig har du inte, förutom de 45kr som låg i, någon användning av innehållet. Men det gror hat i mig ändå.
Jag hoppas du köper dig något fint för de 45kr och att du någon dag faktiskt inser att du har handlat fel och får dåligt samvete. Vore rätt åt dig, då är det inte bara jag som tycker illa om dig.

Annars är livet trots allt det fint och mycket kretsar kring bal, festival och studenentpepp. I morgon är det valborg och jag ska på kvällen förhoppningsvis ut, beror helt på om det finns några biljetter kvar att köpa eftersom jag blev av med min i samband med plånbokstölden. Återigen tack.

74,

Har den senaste tiden tappat all form av tidsuppfattning och insåg i veckan att det inte alls är långt kvar till att som hör studenten till och att jag om två månader bor i Helsingfors, vilket jag inte tror någon har kunnat missa vid det här laget. Jag ber om ursäkt!

Har ikväll kunnat cykla hem i vårjacka utan att frysa och såg härom veckan för mig årets första igelkott. Behövde även ikväll bli räddad av lillebror eftersom jag hade besök av en stor spindel som jag inte alls hade bjudit in.

73, 6. Lokaltrafik

OBS! Bussarna i Helsingfors stannar vid busshållplatserna enbart om någon inne i bussen trycker på STOP-knappen eller om någon som står på busshållplatsen sträcker ut handen som tecken på att bussen ska stanna. Vill du att bussen ska stanna ska du alltså ALLTID sträcka ut handen mot vägen.

72,

Ont i kroppen efter att ha spenderat gårdagen på Boda Borg, helt klart värt det. Fint med påsklov, spenderar den mesta tiden med fina vänner.

Tackade idag ja till sommarjobb i Finland. Känns nervöst! Känns även bra, jättebra.

71, festival

fest. blir tilldelad funktionärsjobb på Siesta med Cecilia som staketvakt. PEPP! 


RSS 2.0