60, ♥

Åker till Maria och Halmstad den 21 februari, känns fint.

59,

Äter ananas och banan. I världen utaför fönstret härskar kylan och jag funderar på om jag ska gå ut och prova isbanan eller om jag ska stanna inne och läsa.

58, tiden går och hösten fryser till och blir till vinter över ån

Lyckan som faktiskt kommer med att temperaturen sjunker under noll, 
de har spolat is i ekdugen! Vilket resulterar i att jag vet var jag kommer att befinna mig någon kväll, kanske redan i morgon. Förhoppningsvis har inte småbarnen hunnit åka sönder isen tills dess :))
Annars tycker jag mest att det är kallt överallt och Folkunga är inte ett undatag, förutom längs elementen. 


57,


56,

Har under eftermiddagen/kvällen förutom att druckit kaffe med finaste Cecilia och Matilda kollat igenom bilder från 2007 fram tills idag.
Påminns om vilken fin (poppig) klädstil jag hade under högstadiet, kommer ihåg hur kul jag tyckte det var att klä mig eftersom ingen i min årskurs hade riktigt samma stil som mig.
Kommer ihåg lyckokänslan då en tjej under en spansk lektion i 9:an påpekade det, samt talade om hur snygg hon tyckte jag var i den.

Saknar min stickade brun/rosa randiga klänning, min senapsgula/grå randiga klänning med polokrage samt min röda kappa. Förstår dock varför jag har lämnat ifrån mig mycket av kläderna jag har tyckt så mycket om.
*Jag tröttnar.
*För att få plats med nytt.


55,

1 januari,
2012 varmt välkommen även om du skrämmer skiten ur mig.

RSS 2.0