83, det var en gång en liten fågel, ja en fågel, han bodde på landet och Roger hette han.

Ni kommer i och för sig inte få ta del av videon, men delad glädje är dubbel glädje, har upptäckt att jag har videon jag och Madde spelade in när vi dansade till "Det var en gång en fågel" sparad. Kan inte sluta le och skratta :))

82, All makt åt Uffe, vår befriare

Ingen tvekan om vilken klass som har de snyggaste lakanen och vi har rektorn på vår sida. Inte konstigt kaske, med tanke på att vi gör en hyllning åt honom. Har idag lämnat in de allra sista böckerna, har idag städat skåpen och lämnat in skåpsnyckeln och min tid på favorit Folkungaskolan är i stort sett över.
Visst kanske jag ibland är nervös för allt som hör "vuxenlivet" till, men för tillfället känns allt så himla bra och rätt.

80, abiturientbal

här kommer lite fler bilder från balen i nytt inlägg eftersom det inte fick plats fler i förra?!
eftersom jag känner mig själv väldigt bra, kommer det förmodligen med tiden till och från säkerligen trilla in någon mer bild, men för tillfället får det räcka, framför allt för att de tar så lång tid att ladda upp. Men de är så fina, fina bal ♥

81, Malmö

Kulturmupparna var i Malmö och turistade runt i tisdags. Vi hann med Jackriborg, Bo01, moderna museet, och på egentiden var vi och myste runt bland djuren inne på Folkets park och åt kebeb. Fina människor, fin dag ♥

79, You can dance You can jive Having the time of your life See that girl Watch that scene Dig in the dancing queen


78, abiturientbal

Dansade igår vals under Linköpings första abiturientbal för i år. Det gick så otroligt bra och jag är hur nöjd som helst. Därefter hade vi picknick, drack champang, gick rännstensgång, dansade på torg och åt trerättersmiddag på konsert & kongress. Fin dag, synd att den var över så snabbt. Men nu peppar vi Malmö, Siesta och student. Fina liv. 

titta på Wienerblut, eller stjäran som den så fint kallas :))
http://www.corren.se/24corren/#category=5551021&date=latest&clip=6031560&startTime=0m0s

Bilder kommer :))

77, The future, the past The first, the last. Heartbreak, I'm not holding your hand any more

Tar om 30 dagar studenten, känns inte helt fel, känns bra och roligt, känns samtidigt jätteläskigt, precis som allt annat just nu. Därefter åker jag till Frankrike i en vecka innan jag flyttar till Helsingfors över sommaren, vilket jag gör om 47 dagar. 

Men innan dess ska jag hinna med allt för mycket och jag gör inte alls det jag borde, dvs skriva tal och göra klart inlämningsuppgifter. Men det kommer förmodligen ordna sig, det brukar det göra.

76, Only the young can break away, break away. Lost when the wind blows; on your own


RSS 2.0