174, onsdag

1. Var iväg och pratade om Fairtrade vid lunchtid och fick snäsa av en bitter farbror i 60års åldern. Känns bra att ha de rätta sakerna att säga när äldre försöker ställe en emot väggen. Känns fint att det var han som såg dum ut istället.
2. Blivit överraskad över hur bra lillebror faktiskt är på gitarr, munspel och sång. 
3. Vunnit i musikquis och vann gratisfika. Har alltså onsdagslyxat dubbelt upp eftersom jag innan det hade betalt eget fika.
4. Spelat TP med Cecilia och Viktoria. 
5. Ser på Harry Potter och hemligheternas kammare, äter rostat bröd och pepparkakor. Och så lyssnar jag lite på musik från "Jul i Folkton" för det ska jag gå och se i december vilket kommer att bli himmla festligt, eller mysigt eller förmodligen både och. Trivs med att vara ledig.

173, Fairtrade


172, Här står livet i farstun, så nära inpå men det är nåt som gnager ändå

För tillfället känns det som om "var som helst" är bättre en den tråkiga tryggheten i Linköping. Räknar ner, vet dock inte längre hundra procent till vad. Har som alltid lite planer att ta tag i och vi brukar ju prata om att tiden går snabbt, vilket den förhoppningsvis fortsätter med i ett halvår.
 
Funderar på det faktum att jag förra veckan sa till min chef att jag såklart kan jobba hela våren och delar av sommaren nästa år, funderar på var jag vill vara, om jag verkligen vill spendera sommaren i Linköping. Ska nog trots allt skriva in mitt CV hos nordjobb igen, vilket jag fortfarande tycker att alla ska göra! 
Trivs för det mesta, tack och lov, väldigt bra i Linköping! Men jag behöver något som utmanar. 

171, bemärkelsedag

Har firat fina vännen som fick för sig att fylla 20.
Världens största grattis ♥

170, Östersund

Försökte ta kort på ljusen från andra sidan sjön kvällstid, promenerat in till stan och kollat på ankorna i kalla sjön och lekt lite i lekparken i Badhusparken. Har firat en farmor som fyller 80, träffat fina släkten och ätit alldeles för mycket av farmors goda kakor. Bra helg alltså.

169, Sverige

Packar väskan igen och tar tåget genom Sverige till favoritstaden i norr, Östersund, i morgon. Är ledig i fyra dagar vilket är guld värt efter att ha jobbat i åtta dagar, men jag klagar inte, jag trivs och från och med januari har jag ett eget område resten av våren. Så återigen, ni kan vara lugna, bloggen kommer fortsätta handla om jobb och förhoppningsvis en hel del resor. Annars laddar jag inför nästa sommar då det blir en längre resa. 
 
Hoppas att det är kallt och snö i Östersund, vet dock att det inte är någon snö, ännu. Målar naglarna juligt rödglittriga och dricker varm oboy. Trivs galet mycket med Sveriges olika årstider och har i veckan köpt mig en ny vinterjacka för att denna vinter vinna över kylan.

168, kollektivtrafik

Det roligaste inom kollektivtrafiken, se människor springa till bussen
Det värsta inom kollektivtrafiken, vara den som springer till bussen - så är ofta fallet.
 
Kl: 22:30
Tar tillbaka det jag skrivit:
Är faktiskt inte roligt att se människor vara tvugna att springa till bussen ifall de missar den.
Fast en (ja, jag pratar även om mig själv) får skylla sig själv.

167, How are we living living living, Into the wild


166, Berlin - Tyskland


Var ska jag börja, hur ska jag uttrycka mig? Vi har varit med om så mycket på så kort tid i en av Europas finaste storstäder, Berlin.

Det har varit sena nätter och tidiga morgnar och inte mycket sömn däremellan, det har varit hostels liv med människor i alla möjliga åldrar från alla möjliga länder, det har varit vodka, tysk öl och god mat.

Vi har turistat och jag har blivit visad alla stora kända turistmål. Det har varit höga torn, kyrkor och minnesmärken efter andra värdskriget. Det har även varit museum och olika event.
Och så var det självklart muren, trots allt den representerar är den galet fin med all street art och färg.

Vilka otroligt fantastiska dagar jag har haft. Livet skulle vara så mycket tråkigare utan människor med olika bakgrunder och erfarenheter, från andra länder med annorlunda kulturer och religioner.

165,

Om vi tyckte att det var kallt i Berlin var det inget i jämförelse med hur kallt det var i Sverige när vi kom hem igår,
om vi tyckte det regnade mycket i Berlin är det inget i jämförelse med hur mycket det regnar idag!

164, BERLIN

Förstår inte riktigt att det faktiskt redan är den 2:e november, förstår inte riktigt att jag i eftermiddag faktiskt ska åka till Berlin.  Det är det här jag levt lite för den senaste månaden och jag är så sjukt pepp att jag nu bara vill komma iväg. Vi ses på onsdag Sverige och tråkigt nog kommer förmodligen tiden gå alldeles för snabbt! 

RSS 2.0