163, och långt bakom ditt öga svinner nattens drömmar, du drömmer om något fint, jag ser du småler

Är som tidigare tretton dagar grymt trött. Jobbar miljarder timmar, men klagar inte! Lär vara nöjdheten själv när lönekuvertet kommer.
Men innan dess ska jag ju som ni redan vet, genom att vara dumma nog att läsa min tjatiga blogg, ÅKA TILL BERLIN. Vilket är det enda mitt liv kretsar kring just nu samt jobb. Men ni behöver inte oroa er, jag vet ju faktiskt säkert att jag har jobb även i november så inehållet lär inte förändras märkvärt. 
 
Till Berlin har jag tre dagar innan fått spontant resesällskap från Sverige. Finis Cecilia ska följa med. Det kommer bli en jättebra resa, går inte heller att beskriva hur mycket jag ser fram emot att träffa Mojca igen. Det kommer att bli världsbäst!

162, Och nyponbuskar, nyponbuskar hela vägen nyponbuskar ser jag när jag blundar och nånstans där så blev jag den jag är nu

Kommer ni ihåg att jag i inlägg hundrafyrtionio skrev att jag hoppades vara helt uppbokad med jobb under hösten?! de senaste elva dagarna känns det som om jag inte gjort annat en att jobba, har tack och lov hunnit med en hel del trevligheter också. Är trött, stressad och grymt nöjd. Blivit uppringd för att jobba innan kursen som börjar klockan åtta i morgon och ska alltså gå upp vid fem, vet även säkert att jag har jobb under hela november, känns tryggt!
 
OM EN VECKA ÄR JAG I BERLIN!! Känns nästan ännu bättre en tanken på att jag har jobb. Då ska jag turista runt, sova, äta god mat, festa och umgås med Mojca. Livet är fint och efter Berlin ska jag spara så att jag kan åka på en längre resa under våren ♥

161, CONVERSE

Fick försenad födelsedagspresent från New York i fin presentpåse. Tack!

160, trötthet

Skulle allra helst just nu vilja lägga huvudet på kudden och sova bort hela eftermiddagen. Men jag har tackat ja till jobb hela veckan och ska iväg på uppdrag två för dagen om en timme. Dock skönt att hinna hem några timmar emellan, har hunnit duscha, ätit lunch och fikat. 
Ska ta en tablett-fan för visdomstanden som skulle blivit bättre hos tandläkaren idag om denna inte hade bestämt sig för att bli sjuk och sen ta bussen till arbetsplats numer två. 

159, nitton

har blivit ett år äldre. får skriva dit en nia istället för åtta efter ettan. 19. 
Har större delen av dagen jobbat - delad tur, men har såklart även blivit sjungen för, ätit på restaurang, fått presenter och fikat. Det har även tydligen snöat ikväll, men det är inget jag märkt av och så visades det sista avsnittet av "Torka aldrig tårar utan handskar". 
Och det var årets födelsedag. Året som 18 var i alla fall görbra! Nöjd tjej.

158, It's my birthday, I'll get high if I want to, Can't deny that I want you,


157, tandvård

Jävulskan visdomstand du förstör mitt liv!

156, skolmiljö

Har spenderat de två senaste dagarna på en skola i Norrköping där jag deltagit i 'Fairtrades ambassadörutbildning'. Under de båda dagarna ingick skollunch. Vilket lyx. Igår var det pannkakor och idag serverades hamburgare. Favoritskolmat, det enda alternativet som skulle varit bättre är Fiskpanett med kallsås.
Kommer de kommande elva dagarna att jobba, lär bli väldigt trött, känns trots allt grymtbra. 

155, livet

ibland måste det vara höst, mörka kvällar och kyliga mornar - och inte alltid på ett bra sätt. 
men livet är fint och jag trivs, jag saknar värmen men framförallt solen och längtar till Berlin, födelsedagar och Östersund och ska spendera de två kommande dagar i Norrköping.
 

154, Maria

Umgicks lite med Maria så här på kvällskvisten. Hon är som vanligt jättesöt och vi sjöng lite julsånger tillsammans - det är ju faktiskt mindre en två månader till Lucia. 

153,

Hittar räddaren i nöden, Skype, slutar nervösa sönder. 
Kan inte med ord beskriva hur mycket jag ser fram emot Berlinresan samt att träffa Mojca igen. Det kommer bli så grymt roligt. 

152, Berlin - Tyskland

Köpte just biljetter till Berlin där jag ska spendera några November dagar med fina vännen från Slovenien. 
Nervösar sönder eftersom det är svårt att bestämma saker tillsammans med tanke på att vi bor i två helt olika länder. Ser inte fram emot resan mindre för det. Det kommer att bli så grymt roligt. 

151, oktober

Det trevliga i att hjälpa till i en läxhjälpsgrupp på min högstadieskola
- att en hel del av mina lärare därifrån jobbar kvar och kommer ihåg mig efter tre och ett halvt år. 
 
Hade en väldigt trevligt helg och trivs galet mycket med livet just nu, hoppas bara att jag får jobba mer en vad jag gör just nu under hösten, vore perfekt. 
Och på lördag åker jag till Stockholm för att träffa en del finisar från i sommras. 

150,

Det snurrar lite i mitt huvud - men det är det helt klart värt efter en sådan trevlig kväll jag har haft! 

149, Du säger att jag har en liten värld. Men den är snygg och full av flärd!

Har varit hemma i en månads tid - lite mer och det känns fortfarande knäppt. Helsingfors känns som en helt annan tid, som ett helt annat liv. Men jag vet att det kommer att bli en minst lika bra höst. Vet ännu inte riktigt var jag kommer att  spendera stora delar av den, eller vad jag kommer att spendera den med. Men hej, det är väll lite det som är det roliga, att ha alla möjligheter i världen!
Även om jag håller tummarna för att vara helt uppbokad med jobb under hösten ska jag hinna med en tur till Stockholm och träffa en del finisar jag lärde känna under sommaren, jag ska gå på teater, jag ska gå på kalas och andra festligheter, åka till Östersund och mitt i allt ihop fyller jag ju själv år. Jag ska även i slutet av oktober eller början av november ta flyget till någon av europas storstäder. 
Trots att Helsingfors känns långt borta är det en stor del av mig. Tycker, som redan skrivet i tidigare inlägg, att alla ska ta chansen att jobba genom Nordjobb i ett annat Nordiskt land. Det är svårt att ångra sig!

RSS 2.0