218,

april brukar vara tappad tidsuppfattning, eller mer att det är april som får mig tidsmedveten igen och det känns nu mest bara konstigt att april redan ska vara över om fyra dagar.
Men det har varit en bra månad, jag har varit hos favoriterna i Östersund, det har kommit nytt liv till världen, jag har blivit antagen till Svenska kyrkans utbytesprogram, jag har finaste kompisar runt mig och jag har känt en enorm vårpepp. hej livet ♥

217, ♥


216,

Berättade igår för min chef att jag ska säga upp mig under sommaren vilket kändes hemskt bra. Känns jättebra!
Kan dock inte bestämma mig för om jag vill jobba augustis två första veckor eller om jag ska vara uppsagd och ledig de veckorna. Jag får se!
I höst åker jag, genom Svenska kyrkans utbytesprogram, till Filippinerna i tre månader där syftet kommer att vara att leva med i deras vardag inom församlingen, andra organisationer och lokalsamhället samt att lära av varandra. Är något så galet pepp. 

215, det finaste som finns - liv

Trotsar det faktum att april är en osäker månad i frågan om väder och hänger in vinterjackan i garderoben i ren protest. Känns himla fint när klockan är 21:40 och det ute fortfarande är +10
 
I helgen har det varit fikamys på stan, röda läppar, glittriga strumpor och graffiti vernissage. Det har varit styrketräning, godis och biomys och såklart allra bästa vännerna. 
 
Idag meddelade en av bästa vännerna att hon fött en dotter,
det finaste som finns - liv ♥
grattis till livet lilla vän. 

214,

http://amazonwatch.org/take-action/stop-the-belo-monte-monster-dam

213, kom våren kom skratten


212, Östersund


211,

Vet säkert att jag inte kommer spendera hösten i Linköping, vet även helt säkert att jag inte ens kommer spendera den i Sverige. Känns galet bra!! 
Och så ska jag ju innan under sommaren resa runt i Europa med finis Matilda :D ÅHH, fina liv ♥

RSS 2.0