195,

Himla rolig upptäckt, när en utav få bloggar jag läser som inte tillhör mina kompisar lägger upp ett inlägg om att hon varit på hjärta till hjärta i Linköping och köpt min morfars gamla pall. Kalla mig töntig, men blir trots det löjligt glad. 
 
Ännu roligare, när kusinen meddelar att hon fött en son ♥

194, födelsedagsbarn

Vad roligt det kan bli när Elias köper en helium ballong av en tjej för hundra kronor och vi sjunger 'Ja må hon leva' med pipig röst. Väldigt roligt med kompisar som fyller 20 och ordnar festliga event och reserverar bord för kvällen och natten på Platens. 
I morgon ska vi äta födelsedagslunch med Matilda som även hon fyller 20, fint med födelsedagsbarn.

193,

Det borde vara förbjudet att gå upp så tidigt som 05:15 om mornarna, men har trots det lyckats kliva upp under de tre veckor som redan gått. Är så jävulskt trött och VILL INTE jobba mer i eftermiddag. 
 
lyssnar på musik, läser Harry P, ska snart äta lunch och efter det ta bussen till arbetsplats nummer två, som förövrigt blev godkänd under kvalitetskontrollen med mycket bra beröm, nöjd tjej!  

192, Allting kan man bli med en smula fantasi

Och så har jag återigen bokat upp mig för de närmsta kommande helgerna, men det passar mig utmärkt. Behöver fylla livet med roligheter och inte bara med jobb. Livet och vardagarna skulle bli allt mycket tråkigare om jag bara ska spara pengarna jag tjänar. Valde idag att spendera mina få lediga timmar mellan arbetsplatserna med att fika med fina kompisen Madeleine istället för att vila och om jag inte ägnar de timmarna åt annat ën TV tittande kommer jag få tråkiga dagar i vår
 
och på arbetsplats numer två spelar de musik ur Astrid Lindgren filmer ♥
 
 

191,

 Vila i frid fina favorit ♥

190,

Tror jag kan ha funnit mig något som utmanar. Har ingen aning om vad jag går med på, men vet att jag kommer att få en jävulsk rolig vecka i augusti i ett av favoritländerna ute i Europa om det blir som planerat. Känns spännande. 

189,

HAR JOBBAT MIN SISTA HELG!!!
Känner dock mig själv så pass bra som jag gör och vet att jag vid akut personalbehov förmodligen skulle ställa upp och arbeta en helg. Men inte förrens jag har haft några helger lediga. I morgon börjar jag jobba med fasta veckotider. Känns inte jättelockande, men jag behöver ha något att fördriva Linköpingstiden med samt lönen. Vet vad jag jobbar för som är väldigt mycket mer lockande!
 
Har idag rest i tiden och börjat sortera och sätta in mina hundratals bilder i album. Tänker att om jag betalat och beställt en himlans massor utav foton måste jag göra något av dem. Tror dock att jag i fortsättningen kommer att kolla lika lite på dem som nu. Men det känns trots allt bra att göra något med dem.
 
Har blivit färdig med 2008 som var ett väldigt bra år. Jag var fjorton år, jag stapplade omkring i Linköping i vårsol och höstvindar, jag var bland annat på festival, peace&love, för första gången, jag var på Lars Winnerbäck konsert, var till Norrköping med Madde för kulturnatt och konsert, jag var på semester i Sverige med familjen och över till Helsingfors, Finland som jag då inte visste skulle komma att bli en av mina favorit nordiska städer, utan mest tyckte var tråkig då. Jag var i Östersud vid två tillfällen och var till Skagen, Danmark med min konfirmationsgrupp. Bra år!

188, ♥

Börjar det nya året med att skryta om hur fina och bästa kompisar jag har i mitt liv. Allt blir så mycket roligare, bättre och tryggare med er. 

RSS 2.0