254,

Det senaste dygnet har det varit tyfon i Laoag och utanfor fonstret slar fortfarande regnet ner. Det ar arets starkaste och sa pass stark att dagens schema stalldes in. Inte oss emot, istallet fick vi vid 07.00 imorse somna om och sova till 09.00 darefter tog vi oss in till Laoag med buss som tog mycket langre tid an vanligt pa grund av oversvamningar och nedfallna trad. 
 
Under den senaste veckan har vi sovit borta tva natter. En natt sov vi i en annan forsamling dar vi tillsammans med deras ungdomsgrupp hade en BBQ. I torsdags var vi pa ett mote dar stiftets biskop och alla praster var samt "OM" Obispo Maximo (arkebiskopen inom IFI) som kommit upp hit fran Manila. Under samma kvall at vi aven middag tillsammans med "OM" hos nagra slaktingar for att darefter folja med och bo pa en beach resort. Mellan middag och beach resort hann vi sjalvklart med ytterligar en "skonhetstavling". Denna gang for ortens popularaste flick- och pojkscout dar jag och Agneta aterigen fick dela ut pris. 
Vi har sedan innan akt zip line och igar fortsatte vi pa ungefar samma tema. Trots osregn (tyfonen borjade igar men var inte lika stark) vandrade vi bland berg och risfalt, i flip-flop! for att ta oss till slutmal Kabigan falls. Det var sa sjukt otroligt vackert och helt underbart att bada i det svala vattnet och att rora pa kroppen i form av att vandra var guld vart efter tva och en halv vecka med sa sjukt mycket mat och chokladkakor.
Annars har vi idag for forsta gangen sedan vi kom till Filippinerna frysit utomhus, vanligtvis ar regnet varmt men pa grund av tyfonen ar det ute "bara" +24C vi har dock inte varit torra sedan vi kom hit. Antingen ar det svett, havet, regn eller klader som aldrig torkar. 
Maste aven skryta om denna helstekta gris vi at under ett fodelsedagsfirande igar kvall, den var sa sjukt god, vilken den mesta mat ar har, trots att jag har lite problem med hur mycket fisk det ar. Men jag ater och ler och gar alltsa inte hungrig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0